Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

11 Postów
Teresa :)
(Sajka)
Wiking
Dziekuje jeszcze raz,ale jak widze z glupigo pytania zostalam zaszuwladkowana i osadzona jako ktos kto pracuje w anglii.Jak to tylko mozliwe zablokuje ten post (mam nadzieje ze moge), bo faktycznie nie ma co juz oczekiwac na jakies madre odpowiedzi czy reakcje rodakow.Jak widze strach paralizuje obywateli, a noz widelec przyjedzie i prace odbierze, szok jak czytam. Nawet w Anglii nie ma takiej zawisci, przynajmiej staraja sie. Zreszta ja tez tak uwazam albo pisze jak mam cos ciekawego do napisania i na temat, albo w ogole nie zasmiecam strony. Powodzenia pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sajka napisał:
Nie bardzo rozumiem co ci przeszkadza ze ktos chce zmienic sobie prace czy otoczenie.
ogólnie to nam przeszkadza, że
w Zjednoczonym Królestwie na 63 miliony ludzi jest 600 tys polactwa
w Królestwie Norwegii na 5 milionów jest 200 tys
i jeszcze by chcieli dojechać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
(Sajka)
Wiking
To ty tez jestes polactwem? A kto to taki,hmmmm bo ja jestem i czuje sie Polaka w pelnym tego slowa znaczeniu.I wyobraz sobie jestem dumna z tego, a z charakteru twojej, przepraszam Twojej wypowiedzi chyba sie wstydzisz tego. No i przykro mi ale nikomu nie zabronisz przyjechac do Norwegii, czy pracowac tu. Jestes taki sam i wielu innych ktorzy wlasnie tam przyjechali, a moze sa wrecz lepsi mlodsi i posiadaja wieksza wiedze i kompetencje zeby pracowac. Wiem ze boli taki myslenie ale coz zycie moj Drogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a wyobraź sobie, że czytam dzieła narodowo prawicowo patriotyczno katolickich autorytetów

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
(Sajka)
Wiking
A to szacunek ale chyba nie w tej chwili. Z tego co widze marnujesz czas i cennny na to by sie rozwijac duchowo i patriotycznie, na wypisywanie glupot na necie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja nie marnuję czasu
ja tu spełniam swoją misję dziejową i nawracam polactwo na właściwą stronę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
(Sajka)
Wiking
Jejku to Ty taki Konrad ale XXI wieku no no.nawracaj nawracaj, nic innego jak powodzenia zycze, szczytny cel, ogromne wezwanie, podziwiam tym bardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no dobra
to przyjeżdżaj do Królestwa
serdecznie witamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
(Sajka)
Wiking
W Krolestwie to juZ jestem Ty proponowales mi Eden, Eldorado czy cos w tym rodzaju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok